Yeni Cesur Dünyada Operasyon Tasarımının Gücü

Akademik Gün

12 Mayıs 2016, Perşembe
Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü Sarıyer İstanbul, TÜRKİYE

Sektör Günü

13 Mayıs 2016, Cuma
Conrad Hotel Beşiktaş İstanbul, TÜRKİYE

KÜMPEM 6. Perakende Konferansında ilki İESE tarafından Barselona, İspanya’da gerçekleştirilen moda perakendesinde operasyon yönetimine odaklanan 2. Fashion Operations Conference’a ev sahipliği yaptı.

6. Perakende Konferansı Conrad İstanbul’da gerçekleşecek Konferansın bu seneki teması “Perakendeye Küresel Bakış” altında özellikle çoklu kanal yönetiminde farklı stratejiler, marka ve ürün yönetimi zorlukları ve iş gücünün etkinliğine dair kıymetli sunum , panel ve vakalar yer aldı.

Konuşmacılarımız arasında perakendede operasyon ve ekip yönetimi çözümleri, ürün ve portföy yönetimi optimizasyonu, mobil yönetim uygulamaları, çok kanallı pazarlamada kampanya optimizasyonu aktaracak global üst düzey yöneticiler ve pazarlama dünyasında çalışmaları ile tanınan akademisyen danışmanlar yer alıyor.

2016 Perakende Konferansının perakende marka ve kurumlarının potansiyel üst düzey yöneticileri, CIO, CMO,COO, stratejik planlama, iş geliştirme ve insan kaynakları iş yöneticilerine önemli katkılar sunacağına inanıyoruz.