Konuşmacılar

Gui Liberali
RSM, Erasmus University
Franceso Sotgiu
School of Business and Economics, Marketing Amsterdam Business Research Institute
Özden Gür Ali
ASSOCIATE PROFESSOR, KOÇ UNIVERSITY
Prof. Dr. Gürhan Kök
KÜMPEM FORUM AKADEMİK DİREKTÖRÜ
Pedro Amarim
Information and Offline Experiences in Omnichannel Retail

Başlangıç

May 9, 2019 - 9:30 am

Bitiş

May 9, 2019 - 4:30 pm

2019 Yılı Kümpem Forum Perakende Konferansı

Yeni Perakende DNA’sı

Perakende son yıllarını sürekli kendini geliştirerek, operasyon verimliliğini iyileştirirken yeni hizmetleri de ekleyerek geçirdi. Markalar ve perakendeciler için online sitelerini açmak , mevcut mimarilerini ve temel süreçlerini yeniden kurgulamak kaçınılmaz oldu. 2019 ise artık yeni nesil mağazaların ve dijital perakendecilerin yılı haline gelmiş durumda. Inovasyonu tüm kanallarda kucaklayan perakendeciler varolan yapısal her parçasını yeniden oluşturdu. Kozasından çıkan tırtıl endüstri.4 ün yeni fırsatları ile kelebeğe dönüşüyor.Online alışverişin özelleşmesi, akıllı mağazalar, robotlu dağıtım şebekeleri , yapay zeka, arttırılmış gerçeklik ,mobil uygulamalar, farklı kıtalardan müşteri hikayeleri, bu yeni operasyonları sürdürülebilirliği ve nicelerini bu konferansta bulacaksınız.

DETAYLI BİLGİ

2019 Kümpem Forum Perakende Konferansı Ön Kayıtları Başlamıştır. İlginize teşekkür ederiz.

Conference Program